Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία
Είδος μελάνης
Τύπος
Πάχος γραφής
Συλλογή
Σχέδιο
Χρώμα γραφής

Στυλό δώρου

Στυλό δώρου
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Parker I.M. Core special edition πένα Blue Origin -17%
Parker I.M. Core special edition πένα Blue Origin   Περιγραφή Εμπνευσμένη από την δύναμη της φιλοδοξίας που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, αυτή η πένα θα προωθήσει την μοναδική μας τροχιά προς την επιτυχία. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία Χαρ&a..
54,00€ 44,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,15€
Parker I.M. Core special edition πένα Red Ignite -17%
Parker I.M. Core special edition πένα Red Ignite   Περιγραφή Εμπνευσμένη από τα πάθη που μας οδηγούν σε μεγαλύτερα ύψη, αυτή η πένα θα εξαπολύσει την δύναμη των παθών μας. Σώμα από ορείχαλκο, σε μαύρη ματ απόχρωση. Χαρακτηριστικά Πάχος Μύτης: Medium Τύπος Μελάνης​: Υγρής μελάνης Τύπος Κλ&ep..
54,00€ 44,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,15€
Parker I.M. Core special edition στυλό rollerball Blue Origin -17%
Parker I.M. Core special edition στυλό rollerball Blue Origin   Περιγραφή Εμπνευσμένο από την δύναμη της φιλοδοξίας που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, αυτό το στυλό θα προωθήσει την μοναδική μας τροχιά προς την επιτυχία. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με μεταλλικά διακοσμητικά στο&..
42,00€ 34,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,11€
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Blue Origin -17% με παραγγελία σε 4-10 μέρες
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Blue Origin   Περιγραφή Εμπνευσμένο από την δύναμη της φιλοδοξίας που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, αυτό το στυλό θα προωθήσει την μοναδική μας τροχιά προς την επιτυχία. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με μεταλλικά διακο&sigma..
31,00€ 25,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,75€
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Red Ignite -17%
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Red Ignite   Περιγραφή Εμπνευσμένο από τα πάθη που μας οδηγούν σε μεγαλύτερα ύψη, αυτό το στυλό θα εξαπολύσει την δύναμη των παθών μας. Σώμα από ορείχαλκο, σε μαύρη ματ απόχρωση. Χαρακτηριστικά Πάχος Μύτης: Medium Τύπος Μελάνης​: Δι&..
31,00€ 25,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,75€
Parker I.M. Premium special edition πένα metallic Astral -17%
Parker I.M. Premium special edition πένα metallic Astral   Περιγραφή Εμπνευσμένη από την ιδέα του σύμπαντος μέσα στην παλάμη του ενός χεριού, αυτή η πένα θα μας οδηγήσει στο ταξίδι του να δημιουργήσουμε μια θετική εντύπωση στον κόσμο. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με μεταλλικά διακοσμ..
90,00€ 74,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,24€
Parker I.M. Premium special edition πένα metallic pursuit -17%
Parker I.M. Premium special edition πένα metallic pursuit   Περιγραφή Εμπνευσμένη από τις απεριόριστες ευκαιρίες που μας οδηγούν στον στόχο μας, αυτη η πένα θα μας οδηγήσει στο ταξίδι για την επιτυχία μας. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χαρακτηριστικά Πάχος Μύτης: Medium Τύπος Μελάνης​: ..
90,00€ 74,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,24€
Parker I.M. Premium special edition στυλό rollerball metallic astral -17% με παραγγελία σε 4-10 μέρες
Parker I.M. Premium special edition πένα metallic Astral   Περιγραφή Εμπνευσμένο από την ιδέα του σύμπαντος μέσα στην παλάμη του ενός χεριού, αυτό το στυλό θα μας οδηγήσει στο ταξίδι του να δημιουργήσουμε μια θετική εντύπωση στον κόσμο. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με μετα&lambd..
72,00€ 59,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,19€
Parker I.M. Premium special edition στυλό rollerball metallic pursuit -17%
Parker I.M. Premium special edition στυλό rollerball metallic pursuit   Περιγραφή Εμπνευσμένο από τις απεριόριστες ευκαιρίες που μας οδηγούν στον στόχο μας, αυτό το στυλό θα μας οδηγήσει στο ταξίδι για την επιτυχία μας. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χαρακτηριστικά Πάχος Μύτης: Medium Τύπο&s..
72,00€ 59,76€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,19€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Γκρι -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Γκρι   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν αυξηθεί κα&t..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μαύρο -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μαύρο   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν α&upsil..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μπλε -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μπλε   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν α&upsilo..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Πράσινο -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Πράσινο   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν &al..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter σετ δύο στυλό διαρκείας/Ballpen και σημειωματάριο -17%
Parker Jotter σετ δύο στυλό διαρκείας/Ballpen και σημειωματάριο   Περιγραφή Το κλασικό στυλό Jotter με μεταλλικό σώμα. Αυτό το σετ αποτελείται από δύο στυλό, ένα σε μπλε Waterloo, ένα σε ασημί Stainless Steel καθώς και ένα σημειωματάριο.  Διαθέτει κουτί δώρου καθώς και ανταλλ&al..
31,20€ 25,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,88€
Parker Jotter σετ πένα και στυλό διαρκείας/ballpoint, royal μπλε -17%
Parker Jotter σετ πένα και στυλό διαρκείας/ballpoint, royal μπλε   Περιγραφή Η σειρά Jotter της Parker από ανοξείδωτο ατσάλι και φινίρισμα από γυαλιστερή λάκα. Ένα οικονομικό και ταυτόχρονα κομψό σετ δώρου για να το χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποτελείται από ένα στ..
45,00€ 37,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,12€
Parker Jotter σετ στυλό ballpoint και μηχανικό μολύβι, royal μπλε -17%
Parker Jotter σετ πένα και στυλό διαρκείας/ballpoint, royal μπλε   Περιγραφή Κορμός από ανοξείδωτο χάλυβα, επεξεργασμένος με δεξιοτεχνία. Συμπληρώνεται με κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα με λαμπερό γυάλισμα. Ένα οικονομικό και ταυτόχρονα κομψό σετ δώρου γι&alp..
36,00€ 29,88€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,09€