Προσοχή! Αν δεν σας προσθέτει τα προϊόντα στο καλάθι, πατήστε ανανέωση της σελίδας σας.
Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Κατηγορία
Είδος
Επιλέξτε μέγεθος
Χρώμα

Τέμπερες

Τέμπερες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Giotto 535328 τέμπερα 500ml καφέ   Περιγραφή Giotto σχολική τέμπερα 500ml. Τα νέα έτοιμα προς χρήση χρώματα πλένονται εύκολα από τα χέρια και τα ρούχα και έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την βρωμιά. Φωτεινά, έντονα χρώματα που είναι εύκολο τα ανακατέψτε μαζί, παρέχ&..
3,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,52€
Giotto 535506 τέμπερα 1000ml ροζ   Περιγραφή Giotto σχολική τέμπερα 1000ml. Τα νέα έτοιμα προς χρήση χρώματα πλένονται εύκολα από τα χέρια και τα ρούχα και έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την βρωμιά. Φωτεινά, έντονα χρώματα που είναι εύκολο τα ανακατέψτε μαζί, παρέ&chi..
4,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,74€
Giotto poster colours 358000 τέμπερες νερού 12ml 12 χρώματα   12 τέμπερες σε σωληνάρια των 12ml σε 12 χρώματα της Giotto με βάση το νερό και πολύ μεγάλη ικανότητα επικάλυψης. ..
7,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,99€
Primo τέμπερες σε παλέτα 12 χρωμάτων  Πλαστική παλέτα με τέμπερες νερού 12 χρωμάτων σε σωληνάρια αλουμινίου των 12ml. Εκλεκτής ποιότητας χρώμα, εύκολο στη μίξη και υψηλή κάλυψη. Αραιώστε ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τα χρώματα μόλις στεγνώσου&n..
5,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,30€
Primo τέμπερες σε παλέτα 12 χρωμάτων  Πλαστική παλέτα με τέμπερες νερού 12 χρωμάτων σε σωληνάρια αλουμινίου των 7,5ml. Εκλεκτής ποιότητας χρώμα, εύκολο στη μίξη και υψηλή κάλυψη. Αραιώστε ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τα χρώματα μόλις στεγνώσου&..
3,87€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,12€
Talens 9021612M art creation σετ gouache 12 χρώματα 12ml Περιγραφή Κασετίνα με δώδεκα χρώματα γκουάς.  Η γκουάς Talens art Creation είναι ένα αδιαφανές χρώμα που αραιώνεται με νερό. Μπορείτε να βάψετε σε ματ επιφάνειες χωρίς να αφήνετε κενά. Επειδή αυτό το χρώμα στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά εί&nu..
5,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,83€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml γαλάζιο   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξ&et..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml καφέ   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml λευκή   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml μαύρη   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml πράσινη   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 250ml φούξια   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
2,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,81€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 500ml κίτρινη   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
3,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,52€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 500ml κόκκινη   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.&nbs..
3,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,52€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 500ml λαχανί   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
3,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,52€
Giotto Schoolpaint τέμπερα έτοιμη 500ml λευκή   Η νέα τέμπερα Giotto Schoolpaint είναι έτοιμη προς χρήση! Ξεπλένεται πανεύκολα από τα χέρια και τα ρούχα ώστε σε αφήσει να δημιουργήσεις και να λερωθείς χωρίς φόβο.  Φωτεινά χρώματα με υψηλή κάλυψη, εύκολα στην εφαρμογή και στην μίξη.  ..
3,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,52€