Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία
Χρήση
Είδος μελάνης
Τύπος μύτης
Είδος
Χρώμα

Μαρκαδόροι

Μαρκαδόροι
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Deli S621L Αccent μαρκαδόρος υπογράμμισης μπλε   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση τ&omicr..
0,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Deli S621O Accent μαρκαδόρος υπογράμμισης πορτοκαλί   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάσ&et..
0,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Faber Castell 152321 multimark πολυ-μαρκαδόρος πάχους S πράσινο Περιγραφή Ο μαρκαδόρος MULTIMARK με ενσωματωμένη γόμα γράφει αξιόπιστα σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Για κάθε πιθανή χρήση το μελάνι τους είναι ιδιαίτερα φωτεινό και πλούσιο σε χρωστικές. Το μαύρο, το μπλ&epsilon..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,89€
Faber Castell 1525 multimark πολυ-μαρκαδόρος πάχους M κόκκινο Περιγραφή Ο μαρκαδόρος MULTIMARK με ενσωματωμένη γόμα γράφει αξιόπιστα σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Για κάθε πιθανή χρήση το μελάνι τους είναι ιδιαίτερα φωτεινό και πλούσιο σε χρωστικές. Το μαύρο, το μπλ&epsi..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,89€
Faber Castell 1525 multimark πολυ-μαρκαδόρος πάχους M μπλε Περιγραφή Ο μαρκαδόρος MULTIMARK με ενσωματωμένη γόμα γράφει αξιόπιστα σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Για κάθε πιθανή χρήση το μελάνι τους είναι ιδιαίτερα φωτεινό και πλούσιο σε χρωστικές. Το μαύρο, το μπλε, τ&omic..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,89€
Faber Castell 1525 multimark πολυ-μαρκαδόρος πάχους M πράσινο Περιγραφή Ο μαρκαδόρος MULTIMARK με ενσωματωμένη γόμα γράφει αξιόπιστα σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Για κάθε πιθανή χρήση το μελάνι τους είναι ιδιαίτερα φωτεινό και πλούσιο σε χρωστικές. Το μαύρο, το μπλε,..
1,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,89€
Maped 741817 μαρκαδόροι ασπροπίνακα 12τμχ Περιγραφή Μαρκαδόροι ασπροπίνακα 12 τεμαχίων από την Maped.   Χαρακτηριστικά Διαστάσεις: Μ.10 x Π.10 x Y.5 cm  Βάρος: 100 gr Τεμάχια: 12 ..
5,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης κίτρινο Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχολεί..
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης κόκκινο Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχολ&epsil..
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης μπλε   Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχολεί&omic..
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης πορτοκαλί   Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχ&o..
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης πράσινο   Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχολ&eps..
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Pelikan Textmarker 490 μαρκαδόρος υπογράμμισης ροζ   Περιγραφή Τα Pelikan Textmarker έρχονται για να γεμίσουν φωτεινά χρώματα τις σελίδες σας. Με λεπτό σχεδιασμό ελαφρύ, με έντονα χρώματα με αντοχή στο χρόνο θα γίνουν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά  ή το σχολείο...
0,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης κίτρινο   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το ..
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,32€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης μπλε   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το ν&epsilon..
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,32€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης πορτοκαλί   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάσ&et..
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,32€