Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Τύπος
Είδος

Πληκτρολόγια

Πληκτρολόγια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
HP LV290AA πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο μαύρο   Ευκολία χρήσης Ξεχάστε τα βύσματα και τα καλώδια! Το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι 2,4 GHz κλασικού στυλ είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση όποτε το θελήσετε, ενώ ο μικροσκοπικός νανοδέκτης εί&nu..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,11€
Mediarange MROS105-GR πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο μαύρο   Περιγραφή Ευκολία χρήσης. Ξεχάστε τα βύσματα και τα καλώδια! Το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι 2,4 GHz κλασικού στυλ είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση όποτε το θελήσετε, ενώ ο μικροσκοπικός ..
21,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,02€
Microsoft ANB00016 Keyboard wired 600   Ένα πληκτρολόγιο το οποίο συνδυάζει τον κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό με μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.  Ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό για αποστράγγιση υγρών που καθιστά το πληκτρολόγιο αδιάβροχο, επίσης &del..
15,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,62€
Omega Centari TX 42662 Keyboard GR μαύρο USB   Πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες σε χρώμα μαύρο. Λεπτός σχεδιασμός σε μικρό μέγεθος με εργονομικά κουμπιά μεμβράνης σε συνδεσμολογια USB. Ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό για αποστράγγιση υγρών που καθηστά το π&lam..
8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€