Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Επιλέξτε κατασκευαστή
Κατηγορία

Είδη καπνιστού

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Legami LIGH0013 Αναπτήρας owls   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον αν&..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0016 Αναπτήρας go left   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον α&n..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0023 Αναπτήρας rainbow   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον α&n..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0024 Αναπτήρας map   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον αν&a..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
True Utility TU262 Firestash αναπτήρας πέτρας   Αυτό το απίστευτα μικρό αδιάβροχο δοχείο περιέχει έναν απόλυτα λειτουργικό αναπτήρα πέτρας. Εφαρμόστε τον στο μπρελόκ σας για να τον χρησιμοποιήσετε όπου σας χρειαστεί. Ξαναγεμίζει με standard lighter fuel. Συνοδεύεται από α&epsil..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,79€
True Utility TU460 Firewire classic αντιανεμικός αναπτήρας   Αναπτήρας υγραερίου με αντιανεμική τεχνολογία (Windproof). Είναι το τέλειο δώρο για τους ενθουσιασμένους με την ύπαιθρο και όλους τους καπνιστές που απαιτούν αξιοπιστία, ιδανικό στιλ, χωρίς οσμές βενζίνης, &mu..
18,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,24€