Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία

Είδη καπνιστού

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Legami BL0001 Αναπτήρας αντιανεμικός Dream Big   Περιγραφή Αντιανεμικός αναπτήρας από την Legami σε 5 διαφορετικά σχέδια. Ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επαναγεμιζόμενος και έχει ιδανικό μέγεθος για να χωρέσει στην τσέπη σας.   Χαρακτηριστικά Διαστάσ&..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami BL0002 Αναπτήρας αντιανεμικός Travel   Περιγραφή Αντιανεμικός αναπτήρας από την Legami σε 5 διαφορετικά σχέδια. Ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επαναγεμιζόμενος και έχει ιδανικό μέγεθος για να χωρέσει στην τσέπη σας.   Χαρακτηριστικά Διαστάσ&eps..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami BL0004 Αναπτήρας αντιανεμικός Star   Περιγραφή Αντιανεμικός αναπτήρας από την Legami σε 5 διαφορετικά σχέδια. Ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επαναγεμιζόμενος και έχει ιδανικό μέγεθος για να χωρέσει στην τσέπη σας.   Χαρακτηριστικά Διαστάσ&epsil..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami BL0005 Αναπτήρας αντιανεμικός Elephant   Περιγραφή Αντιανεμικός αναπτήρας από την Legami σε 5 διαφορετικά σχέδια. Ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επαναγεμιζόμενος και έχει ιδανικό μέγεθος για να χωρέσει στην τσέπη σας.   Χαρακτηριστικά Διαστάσ&e..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0013 Αναπτήρας owls   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον αν&..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0016 Αναπτήρας go left   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον α&n..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0023 Αναπτήρας rainbow   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον α&n..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami LIGH0024 Αναπτήρας map   Αναπτήρας απο την Legami σε διάφορα μοντέρνα σχέδια. Άναμα με πέτρα Ιδανικό μέγεθος για να χωράσει στην τσέπη σας Επαναγεμιζόμενος Με ρυθμιστή φλόγας Δεν λειτουργεί σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων   Οδηγίες για να γεμίσετε τον αν&a..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Legami NOS0028 Κασετίνα τσιγάρων/καρτών Lucky   Μεταλλική κασετίνα τσιγάρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα ή κάρτες. Κλείνει με κουμπί και εσωτερικά έχει 2 λάστιχα που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητές..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
Legami NOS0029 Κασετίνα τσιγάρων/καρτών Meow   Μεταλλική κασετίνα τσιγάρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα ή κάρτες. Κλείνει με κουμπί και εσωτερικά έχει 2 λάστιχα που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητές ..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
Legami NOS0030 Κασετίνα τσιγάρων/καρτών Panda   Μεταλλική κασετίνα τσιγάρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα ή κάρτες. Κλείνει με κουμπί και εσωτερικά έχει 2 λάστιχα που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητές..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
Legami NOS0032 Κασετίνα τσιγάρων/καρτών Dreams   Μεταλλική κασετίνα τσιγάρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα ή κάρτες. Κλείνει με κουμπί και εσωτερικά έχει 2 λάστιχα που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητέ&sigmaf..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
Legami NOS0033 Κασετίνα τσιγάρων/καρτών Dream Big   Μεταλλική κασετίνα τσιγάρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα ή κάρτες. Κλείνει με κουμπί και εσωτερικά έχει 2 λάστιχα που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητέ&sig..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
True Utility TU460 Firewire classic αντιανεμικός αναπτήρας   Αναπτήρας υγραερίου με αντιανεμική τεχνολογία (Windproof). Είναι το τέλειο δώρο για τους ενθουσιασμένους με την ύπαιθρο και όλους τους καπνιστές που απαιτούν αξιοπιστία, ιδανικό στιλ, χωρίς οσμές βενζίνης, &mu..
18,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,24€