Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία
Χρήση
Είδος μελάνης
Τύπος μύτης
Είδος
Χρώμα

Μαρκαδόροι

Μαρκαδόροι
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Deli S621L Αccent μαρκαδόρος υπογράμμισης μπλε   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση τ&omicr..
0,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Deli S621O Accent μαρκαδόρος υπογράμμισης πορτοκαλί   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάσ&et..
0,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Deli S621P Accent μαρκαδόρος υπογράμμισης ροζ   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το νε&rho..
0,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Deli S621Y Accent μαρκαδόρος υπογράμμισης κίτρινο   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Accent από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το ..
0,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,36€
Uni Chalk PWE-5M μαρκαδόρος κιμωλίας γαλάζιο 1.8-2.5mm   Περιγραφή Μαρκαδόρος υγρής κιμωλίας ιδανικός για μαυροπίνακες. Σβήνει εύκολα από μη πορώδεις επιφάνειες με ένα υγρό πανί. Είναι ανθεκτικός στη βροχή, στο χιόνι και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.​ Χαρ&..
2,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,73€
Uni Chalk PWE-5M μαρκαδόρος κιμωλίας λευκό 1.8-2.5mm   Περιγραφή Μαρκαδόρος υγρής κιμωλίας ιδανικός για μαυροπίνακες. Σβήνει εύκολα από μη πορώδεις επιφάνειες με ένα υγρό πανί. Είναι ανθεκτικός στη βροχή, στο χιόνι και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.​ Χαρα&kap..
2,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,73€
Uni Chalk PWE-5M μαρκαδόρος κιμωλίας φωσφοριζέ κίτρινο 1.8-2.5mm   Περιγραφή Μαρκαδόρος υγρής κιμωλίας ιδανικός για μαυροπίνακες. Σβήνει εύκολα από μη πορώδεις επιφάνειες με ένα υγρό πανί. Είναι ανθεκτικός στη βροχή, στο χιόνι και σε όλες τις καιρικές συνθή&ka..
2,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,73€
Uni Chalk PWE-5M μαρκαδόρος κιμωλίας φωσφοριζέ ροζ 1.8-2.5mm   Περιγραφή Μαρκαδόρος υγρής κιμωλίας ιδανικός για μαυροπίνακες. Σβήνει εύκολα από μη πορώδεις επιφάνειες με ένα υγρό πανί. Είναι ανθεκτικός στη βροχή, στο χιόνι και σε όλες τις καιρικές συνθήκε&sig..
2,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,73€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης κίτρινο   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το ..
0,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,32€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης μπλε   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το ν&epsilon..
0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης μωβ   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το νερό ..
0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης πορτοκαλί   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάσ&et..
0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης πράσινο   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το &..
0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€
Delistar S-601 mini μαρκαδόρος υπογράμμισης ροζ   Περιγραφή Μαρκαδόρος υπογράμμισης της σειράς Mini από την Deli. Η πλακέ μύτη που διαθέτει είναι κατάλληλη και για λεπτές και για χοντρές υπογραμμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελάνι του έχει βάση το νε&rho..
0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€
Faber Castell 151121 finepen μαρκαδόρος σχεδίου 0.4mm κόκκινο   Το μαρκαδοράκι Fineliner 1511 είναι ιδανικό για λεπτά σκίτσα και ζωγραφική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Είναι, επίσης, κατάλληλο για την υπογραφή σημαντικών και επίσημων εγγράφων, π.χ. επιταγές, συμβόλαια κλ..
0,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,48€
Faber Castell 151151 finepen μαρκαδόρος σχεδίου 0.4mm μπλε   Το μαρκαδοράκι Fineliner 1511 είναι ιδανικό για λεπτά σκίτσα και ζωγραφική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Είναι, επίσης, κατάλληλο για την υπογραφή σημαντικών και επίσημων εγγράφων, π.χ. επιταγές, συμβόλαια κλπ, ε&..
0,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,48€