Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Κατηγορία
Είδος

Υδρόγειες σφαίρες

Υδρόγειες σφαίρες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Υδρόγειος σφαίρα Ν.04 γεωφυσική με φως 20cm    Περιστρεφόμενη γεωφυσική υδρόγειος σφαίρα με πλαστική βάση και φως. Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό &t..
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,89€
Υδρόγειος σφαίρα Ν.04 πολιτική 20cm   Περιστρεφόμενη πολιτική υδρόγειος σφαίρα με πλαστική βάση. Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα είναι έ..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,66€
Υδρόγειος σφαίρα Ν.04 πολιτική με φως 20cm    Περιστρεφόμενη πολιτική υδρόγειος σφαίρα με πλαστική βάση και φως. Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό του&si..
30,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,60€
Υδρόγειος σφαίρα Ν.06 γεωφυσική 30cm   Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για μικρούς και μεγάλους. Χαρτογράφη&sig..
35,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,95€