Προσοχή! Αν δεν σας προσθέτει τα προϊόντα στο καλάθι, πατήστε ανανέωση της σελίδας σας.
Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Τύπος
Είδος

Cd / Dvd

Cd / Dvd
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Verbatim 43498 DVD+R 4.7GB 16x 10τμχ CB Περιγραφή Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim π&omicro..
3,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,94€
Verbatim 43523 DVD-R 4.7GB 16x 10τμχ CB Περιγραφή Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim π&o..
3,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€
TDK t19524 DVD+RW επανεγγράψιμοι δίσκοι DVD 10τμχ   Τα οπτικά μέσα της TDK προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία ακόμη και μετά από εκατοντάδες χρήσεις. Γράψτε και ξαναγράψτε τα δεδομένα σας στον ίδιο δίσκο. Είναι ιδανικά για βίντεο και εικόνες, τη δημιο..
9,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,42€
Verbatim 43500 DVD+R εγγραφής 25τμχ   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim που &..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€
Verbatim BD-R 43752 Blue-ray δίσκος εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Ve..
3,91€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€
Verbatim DVD 43518 DVD-R δίσκος εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbat..
0,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,67€
Verbatim DVD Re-Recordable 43284 DVD-RW επανεγγράψιμος δίσκος   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα τ&..
1,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,41€
Verbatim Extra Protection 43415 CD-R εγγραφής  10τμχ σε πλαστική θήκη   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατό&..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
Verbatim Extra Protection 43725 CD-R εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim πο&upsilo..
2,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,09€