Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής

Χάρτες

Χάρτες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Άγκυρα 28583 Ατλαντας Ηπείρων με δωρεάν ένθετο πολιτικό χάρτη   Περιέχει: 1. ένθετο πολιτικό χάρτη, (διαστάσεις 70X100εκ.) 2. Τα νέα στοιχεία απογραφής  3. Γεωγραφικές ασκήσεις «πολλαπλής επιλογής»  4.Τεστ μνήμης και παρατηρητικότητας ..
6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,51€
Σαββάλας 28305 Νέος Πλήρης Σχολικός Άτλαντας της Ελλάδος   Με τον «Νέο Πλήρη Σχολικό Άτλαντα της Ελλάδας» ο μαθητής θα γνωρίσει την πατρίδα μας, αλλά και θα μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τους χάρτες. Μέσα από καλοσχεδιασμένους, ενημερωμένου&s..
9,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,15€
Σαββάλας 33715 Νέος πλήρης σχολικός άτλαντας Ευρώπης και Ηπείρων   Ο Νέος Πλήρης Σχολικός Άτλαντας Ευρώπης και Ηπείρων είναι γραμμένος σύμφωνα με το νέο σχολικό βιβλίο. Περιλαμβάνει πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτες της Ευρώπης και όλω..
12,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,98€
Στερέωμα Άτλαντας Περιβάλλοντος   Ο νέος εικονογραφημένος σχολικός άτλας Σιόλα - Αλεξίου για τη μελέτη του περιβάλλοντος είναι ένα φιλικό βοήθημα για τα παιδιά του δημοτικού στην κατανόηση των πρώτων εννοιών του φυσικού και του ανθ&..
6,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,90€
Στερέωμα Γεω-Ιστορικός Σχολικός Άτλας Ι   Η Ιστορία από την Προϊστορία έως το Βυζάντιο Πάνω από 50 χάρτες και σχεδιαγράμματα ιστορικών περιόδων και γεγονότων Πλούσιο φωτογραφικό υλικό έργων τέχνης και μνημείων Πολυάριθμα πορτρέτα σημαντικών π..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,49€
Στερέωμα Γεω-Ιστορικός Σχολικός Άτλας ΙΙ Ο Γεω-Ιστορικός Άτλας «Από το Μεσαίωνα έως τη σύγχρονη εποχή» περιλαμβάνει πάνω από 65 χάρτες και σχεδιαγράμματα των σημαντικότερων περιόδων της Ιστορίας: ξεκινά από την ίδρυση των πρώτων πανεπιστημίων τ&omic..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,49€