Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Επιλέξτε κατασκευαστή

Ξύλινα

Ξύλινα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Tooky Toy ξύλινο ρολόι σφηνώματα   Με αυτό το ξύλινο ρολόι το παιδί θα εξοικειωθεί με την ώρα, τα σχήματα και τους αριθμούς, χρησιμοποιώντας τους δείκτες του ρολογιού. Με ζωηρά χρώματα και διασκεδαστικά σχέδια τα σφηνώματα θα βοηθήσουν στο να &a..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€
Tooky Toy TKB502 ξύλινος πιγκουίνος πυραμίδα   Με αυτό τον ξύλινο πιγκουίνο πυραμίδα, το παιδί μπορεί να φτιάξει δικούς τους συνδυασμούς  από πολύχρωμες ροδέλες και μπορεί να μάθει τα διαφορετικά μεγέθη. Το ποιοτικό αυτό παιχνίδι βοηθάει στον καλύ&..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€
Tooky Toy TKC276 ξύλινη ρόδα κόκκινη   Με αυτή την εντυπωσιακή κόκκινη ξύλινη ρόδα το παιδί μπορεί να διασκεδάσει παρατηρώντας την εναλλαγή χρωμάτων των ξύλινων ορθογωνίων που βρίσκονται στον περιστρεφόμενο κύλινδρο και παράλληλα να αναπτύξει την οπτική κ&alp..
19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€
Tooky Toy ξύλινο αλφάβητο σφηνώματα   Αυτό το ξύλινο αλφάβητο με σφηνώματα αποτελείται από πολύχρωμα κεφαλαία γράμματα, προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και στοχεύει στην παρατηρητικότητα και στην αναγνωστική τους ανάπτυξη. Κατάλληλο γι&alp..
5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€
Tooky Toy TKC396 ξύλινο αλφάβητο σφηνώματα πεζά   Αυτό το ξύλινο αλφάβητο με σφηνώματα αποτελείται από πολύχρωμα πεζά γράμματα, προορίζεται για παιδιά νηπιακής ηλικίας και στοχεύει στην παρατηρητικότητα και στην αναγνωστική τους ανάπτυξη. Κατάλληλο για..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
Tooky Toy TKC401 ξύλινοι αριθμοί σε κουτί   Ξύλινοι πολύχρωμοι αριθμοί από το 0 έως το 9 που βοηθούν στην απόκτηση και ανάπτυξη της αριθμητικής ικανότητας του παιδιού, ενώ παράλληλα βοηθούν στη βελτίωση των κινητικών του δεξιοτήτων. Κατάλληλο για παιδιά η&la..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
Tooky Toy TKC419 ξύλινη κάμπια συρόμενη   Με αυτή την ξύλινη κάμπια σε έντονα χρώματα, το παιδί μπορεί να διασκεδάσει κάνοντας βόλτες με το συρόμενο ζωάκι, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον συντονισμό κινήσεων και αναπτύσσοντας τις κινητικές του δεξιότητε&s..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€
Tooky Toy TKG021 ξύλινο παζλ σφηνώματα αγρόκτημα   Ένα ξύλινο παζλ με σφηνώματα τριών διαφορετικών ζώων του αγροκτήματος για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και τον συγχρονισμό ματιού-χεριού. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. Διαστάσεις: 21 x 21,8 x 2,6 cm ..
7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€
Tooky Toy TKH851 ξύλινος άβακας αριθμητήριο   Με αυτόν τον ξύλινο άβακα το παιδί έρχεται σε πρώτη επαφή με τους αριθμούς και το μέτρημα παίζοντας με τις χρωματιστές ροδέλες και αντιστοιχώντας το σωστό αριθμό ροδέλων στον κάθε στύλο. Αυτό το ξύλινο παιχνίδ&i..
20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€