Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Επιλέξτε κατασκευαστή
Κατηγορία
Συλλογή
Σχέδιο

Υλικά χειροτεχνίας

Υλικά χειροτεχνίας
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Luna φερμουάρ    Φερμουάρ χειροτεχνίας ή γενικής χρήσης σε σετ των 5 τεμαχίων που αποτελείται από 3 μάυρα φερμουάρ και 2 λευκά.  Διαστάσεις φερμουάρ: 23,5x2,7 cm ..
1,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,05€
Santoro Gorjuss 355GJ01 Stamp set μεταλλικό κουτί με σφραγίδες   Ξεκινήστε να σφραγίζετε τις χειροτεχνίες σας, τις προσκλήσεις σας, τις κάρτες σας, τα χαρτιά σας, με τις καταπληκτικές ξύλινες σφραγίδες της εταιρείας Santoro gorjuss. Είναι αποθηκευμένες σε σιδε&r..
21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€
Santoro Gorjuss 357GJ01 Gift Tag set μεταλλικό κουτί με ετικέτες δώρων You Brought Me Love   Στείλτε όμορφες κάρτες και δώρα, με το δικό σας Gorjuss άγγιγμα. Ανοίξτε το εντυπωσιακό κουτί με τα σχέδια της You Brought Me Love, για να βρείτε μια σειρά από λαμπρά μικρά αξεσουάρ για να φωτίσετε τα υπέροχα δώρα σ&alpha..
21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€
Santoro Gorjuss 680GJ01 σετ αυτοκόλλητα Ruby Σετ από αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τις δημιουργίες σας , το λεύκωμα σας, τα τετράδιά σας, τα δώρα σας, και ότι άλλο περνάει από το νου σας με τα υπέροχα σχέδια της Gorjuss! Δώστε μια Gorjuss πινελιά σε ότι κάνετε! Κάθε σετ &pi..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
Santoro Gorjuss 680GJ02 σετ αυτοκόλλητα Sugar and Spice Σετ από αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τις δημιουργίες σας , το λεύκωμα σας, τα τετράδιά σας, τα δώρα σας, και ότι άλλο περνάει από το νου σας με τα υπέροχα σχέδια της Gorjuss! Δώστε μια Gorjuss πινελιά σε ότι κάνετε! Κάθε σ&epsilo..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
Santoro Gorjuss 680GJ03 σετ αυτοκόλλητα You Brought Me Love Σετ από αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τις δημιουργίες σας , το λεύκωμα σας, τα τετράδιά σας, τα δώρα σας, και ότι άλλο περνάει από το νου σας με τα υπέροχα σχέδια της Gorjuss! Δώστε μια Gorjuss πινελιά σε ότι κάνετε! Κάθε σ&ep..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
Santoro Gorjuss 680GJ04 σετ αυτοκόλλητα The Scarf Σετ από αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τις δημιουργίες σας , το λεύκωμα σας, τα τετράδιά σας, τα δώρα σας, και ότι άλλο περνάει από το νου σας με τα υπέροχα σχέδια της Gorjuss! Δώστε μια Gorjuss πινελιά σε ότι κάνετε! Κάθε σε&tau..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€