Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής

Καθαριστικά

Καθαριστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Legami MVC0001 Neat'n Clean σκουπάκι usb γαλάζιο   Περιγραφή Σκουπάκι usb για το γραφείο. Λειτουργεί με ρεύμα από την θήρα usb και είναι κατάλληλο για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο και το γραφείο σας από σκόνη. Διαθέτει καλώδιο 1,5 m και 2 αξεσουάρ μύτη πινέλο και φ..
12,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,40€
Legami MVC0002 Neat'n Clean σκουπάκι usb κόκκινο   Περιγραφή Σκουπάκι usb για το γραφείο. Λειτουργεί με ρεύμα από την θήρα usb και είναι κατάλληλο για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο και το γραφείο σας από σκόνη. Διαθέτει καλώδιο 1,5 m και 2 αξεσουάρ μύτη πινέλο και φ&up..
12,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,40€
Pelikan Cleaning line Σετ καθαρισμού Η/Υ 125ml Καθαρίστε εύκολα και με ασφάλεια το PC, την οθόνη σας και όλα τα πλαστικά και μεταλλικά μέρη με τη νέα σειρά καθαριστικών της Pelikan. Ιδανικό για καθαρισμό και προστασία: Πληκτρολογίων PC Πλαστικά μέρη οθονών Εκτυπωτές Fax /..
6,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,32€
Pelikan Cleaning line σπρέι αέρος καθαρισμού 200ml   Πεπιεσμένος αέρας για καθαρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών πληκτρολογίων και περιφεριακών Σωλήνας επέκτασης για πρόσβαση σε δύσκολα σημέα, Ιδανική λύση για καθαρισμό εκτυπωτών & fax Χρήση υπό γωνία για ιδα&nu..
7,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,81€