Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Τύπος
Είδος

Cd / Dvd

Cd / Dvd
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
TDK t19524 DVD+RW επανεγγράψιμοι δίσκοι DVD 10τμχ   Τα οπτικά μέσα της TDK προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία ακόμη και μετά από εκατοντάδες χρήσεις. Γράψτε και ξαναγράψτε τα δεδομένα σας στον ίδιο δίσκο. Είναι ιδανικά για βίντεο και εικόνες, τη δημιο..
9,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,42€
Verbatim 43500 DVD+R εγγραφής 25τμχ   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim που &..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€
Verbatim BD-R 43752 Blue-ray δίσκος εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Ve..
3,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€
Verbatim CD-R Audio 43364 Cd εγγραφής μουσικής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσ&kap..
0,85€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,69€
Verbatim DVD 43518 DVD-R δίσκος εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbat..
0,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,56€
Verbatim DVD Re-Recordable 43284 DVD-RW επανεγγράψιμος δίσκος   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα τ&..
1,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,41€
Verbatim Extra Protection 43415 CD-R εγγραφής  10τμχ σε πλαστική θήκη   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατό&..
5,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,27€
Verbatim Extra Protection 43725 CD-R εγγραφής   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim πο&upsilo..
2,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,86€
Verbatim Extra Protection Datalife 43787 CD-R εγγραφής 50τμχ   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim..
10,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,59€
Verbatim Printable 43439 CD-R εκτυπώσιμα 25τμχ   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα των δίσκων Verbatim π&..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€
Verbatim Vinyl 4326 CD-R εγγραφής βινύλιο 10τμχ σε πλαστική θήκη   Η Verbatim χρησιμοποιεί τεχνολογία MKM / Verbatim, η οποία εξασφαλίζει ότι η εγγραφή θα είναι ανώτερης ποιότητας. Η συνεργασία με τους κατασκευαστές αναπαραγωγής οπτικών δίσκων  εξασφαλίζει την ευρεία συ&..
7,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,81€