Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Φίλτρο Τιμών
Κατασκευαστής
Ηλικία

Φιγούρες ηρώων

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Hasbro C1318 Transformers φιγούρα Grimlock   Το εκρηκτικό έπος συνεχίζεται με το Transformers: The Last Knight.  Με την τύχη της Γης να διακυβεύεται, νέοι ήρωες πρέπει να πάρουν μέρος  σε ένα επικό αγώνα για να σφυρηλατήσουν ένα μέλλον για όλους. Αλλάξτε τον  Grimlock από ρομπότ σε T-rex σε 3 συναρπαστικά &beta..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,11€
Hasbro C2402 Transformers φιγούρα Dinobot Slug   Το εκρηκτικό έπος συνεχίζεται με το Transformers: The Last Knight.  Με την τύχη της Γης να διακυβεύεται, νέοι ήρωες πρέπει να πάρουν μέρος  σε ένα επικό αγώνα για να σφυρηλατήσουν ένα μέλλον για όλους. Το Dinobot Slug είναι ο μαχητής που κανείς δεν θέλει να τ..
24,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,08€
Hasbro C2824 Transformers φιγούρα Megatron   Ο αρχηγός των Decepticon, ο Megatron θέλει να δημιουργήσει τον πλανήτη Cybertron και να τον κυβερνάει. Διψασμένος για εκδίκηση δίνει μάχη με όποιον σταθεί εμπόδιο για να πετύχει τον στόχο του.  Η συσκευασία περιλαμβάνει την φιγούρα Megatron και οδηγί&ep..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,11€