Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία
Είδος μελάνης
Τύπος
Πάχος γραφής
Συλλογή
Σχέδιο
Χρώμα γραφής

Στυλό δώρου

Στυλό δώρου
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Parker I.M. Core special edition στυλό rollerball Blue Origin -17%
Parker I.M. Core special edition στυλό rollerball Blue Origin   Περιγραφή Η συλλεκτική σειρά IM της Parker είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Συνδυάζει άνεση, απλότητα και πολυτέλεια.  Είναι ειδική έκδοση εμπνευσμένη από την απελευθέρωση της ενέργειας &..
42,00€ 34,86€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,11€
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Blue Origin -17%
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Blue Origin   Περιγραφή Η συλλεκτική σειρά IM της Parker είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Συνδυάζει άνεση, απλότητα και πολυτέλεια.  Είναι ειδική έκδοση εμπνευσμένη από την απελευθέρωση της ε&n..
31,00€ 25,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,75€
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Red Ignite -17%
Parker I.M. Core special edition στυλό διαρκείας Red Ignite   Περιγραφή Η συλλεκτική σειρά IM της Parker είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο μέταλλο υψηλής ποιότητας. Συνδυάζει άνεση, απλότητα και πολυτέλεια.  Είναι ειδική έκδοση εμπνευσμένη από την απελευθέρωση της ενέρ&ga..
31,00€ 25,73€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,75€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Γκρι -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Γκρι   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν αυξηθεί κα&t..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μαύρο -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μαύρο   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν α&upsil..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μπλε -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Μπλε   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν α&upsilo..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Πράσινο -17%
Parker Jotter Xl Matte στυλό διαρκείας/Ballpen Πράσινο   Περιγραφή Σας παρουσιάζουμε το νέο Jotter XL Matte, ένα στυλό που έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού Jotter, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το μέγεθος και η διάμετρος αυτού του μοντέλου έχουν &al..
29,00€ 24,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,41€
Parker Jotter σετ δύο στυλό διαρκείας/Ballpen και σημειωματάριο -17%
Parker Jotter σετ δύο στυλό διαρκείας/Ballpen και σημειωματάριο   Περιγραφή Το κλασικό στυλό Jotter με μεταλλικό σώμα. Αυτό το σετ αποτελείται από δύο στυλό, ένα σε μπλε Waterloo, ένα σε ασημί Stainless Steel καθώς και ένα σημειωματάριο.  Διαθέτει κουτί δώρου καθώς και ανταλλ&al..
31,20€ 25,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,88€
Parker Jotter σετ πένα και στυλό διαρκείας/ballpoint, royal μπλε -17%
Parker Jotter σετ πένα και στυλό διαρκείας/ballpoint, royal μπλε   Περιγραφή Η σειρά Jotter της Parker από ανοξείδωτο ατσάλι και φινίρισμα από γυαλιστερή λάκα. Ένα οικονομικό και ταυτόχρονα κομψό σετ δώρου για να το χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποτελείται από ένα στ..
45,00€ 37,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,12€