Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Θέσεις εργασίας

 

 

Θέσεις Εργασίας

 

Το xartopolis είναι μια νέα αναπτυσσόμενη εταιρεία που διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητες της και ψάχνει άτομα αισιόδοξα, χαμογελαστά, με όρεξη για δουλειά για να στελεχώσουν τις νέες θέσεις εργασίας.
 

Αποστολή βιογραφικών με αναφορά στη θέση που σε ενδιαφέρει στο [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

Θ.01 - Υπεύθυνος/η ταμείων και προσωπικού

 

Ως Υπεύθυνος ταμείων στο Xartopolis, θα περνάς τον περισσότερο χρόνο σου στο χώρο του καταστήματος. Ο χώρος του καταστήματος είναι ο πιο ευχάριστος χώρος στο Xartopolis, καθώς έρχεσαι σε επικοινωνία με τον κόσμο και βοηθάς τους συναδέλφους σου. 
Σίγουρα γνωρίζεις ότι για την επίτευξη εξαιρετικών πωλήσεων, είναι πολύ σημαντικό να είσαι δίπλα στην ομάδα και να τους βοηθάς να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. 

Οι υπεύθυνοι καταστήματος που αναζητούμε πρέπει να είναι πολύ δραστήριοι. Θα πρέπει να τους αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί εργασίας και να εφαρμόζουν άμεσα τις νέες αποφάσεις. Θα έχουν θετική συμπεριφορά απέναντι στα προβλήματα και θα μπορούν να παρακινούν και να εμπνέουν την ομάδα τους.

Στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών στο χώρο πωλήσεων αλλά και στα ταμεία. 

Αρμοδιότητες είναι η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος, η εκπαίδευση, ανάπτυξη και η παρακίνηση της ομάδας πωλητών, η άριστη λειτουργία των ταμείων και η σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια και στις βιτρίνες και τέλος η οργάνωση και ο σχεδιασμός τρόπων επιτυχίας των αρμοδιοτήτων σου.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα διαθέτουν: 

  • Πτυχίο Ανώτατης σχολής 
  • Προϋπηρεσία άνω των 2 ετών ως υπεύθυνοι καταστήματος
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Άριστος χειρισμός Η/Υ και προγραμμάτων ERP λιανικής

 

Θ.02 - Πωλητές καταστήματος

 

Αν έχετε μεγάλη άνεση στην επικοινωνία, γνωρίζετε καλά Αγγλικά, έχετε βασικές γνώσεις Η/Υ και μεγάλο ενθουσιασμό για τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, τότε η θέση των πωλήσεων είναι ιδανική για εσάς.
Οι αρμοδιότητες των πωλητών είναι να ενημερώνονται συνεχώς και να γνωρίζουν άψογα τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, να διατηρούν τα ράφια συνεχώς γεμάτα, να φροντίζουν για την καθαριότητα και να εξυπηρετούν με εξαιρετική διάθεση ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!