Το xartopolis.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της πλοήγησης σας. Με την χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

μάθετε περισσότερα

Αφαίρεση φίλτρων
Κατασκευαστής
Φίλτρο Τιμών
Κατηγορία

Αναλώσιμα Πλαστικοποίησης

Αναλώσιμα Πλαστικοποίησης
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Skag δίφυλλα πλαστικοποίησης 7.5x12cm 125micron. Προστατέψτε τα έγγραφα σας με τα δίφυλλα πλαστικοποίησης από ανθεκτικό υλικό που δεν χαλάει, δεν τσαλακώνεται και μένει αναλλοίωτο στο χρόνο.  Τοποθετείτε το έγγραφό σας ανάμεσα στο δίφυλλο πλασ&ta..
2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
Skag δίφυλλα πλαστικοποίησης A3 100micron. Προστατέψτε τα έγγραφα σας με τα δίφυλλα πλαστικοποίησης από ανθεκτικό υλικό που δεν χαλάει, δεν τσαλακώνεται και μένει αναλλοίωτο στο χρόνο.  Τοποθετείτε το έγγραφό σας ανάμεσα στο δίφυλλο πλαστ&iot..
19,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€
Skag δίφυλλα πλαστικοποίησης A4 125 micron   Προστατέψτε τα έγγραφα σας με τα δίφυλλα πλαστικοποίησης από ανθεκτικό υλικό που δεν χαλάει, δεν τσαλακώνεται και μένει αναλλοίωτο στο χρόνο.  Τοποθετείτε το έγγραφό σας ανάμεσα στο δίφυλλο πλασ&..
20,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,29€
Skag δίφυλλα πλαστικοποίησης A5 100micron. Προστατέψτε τα έγγραφα σας με τα δίφυλλα πλαστικοποίησης από ανθεκτικό υλικό που δεν χαλάει, δεν τσαλακώνεται και μένει αναλλοίωτο στο χρόνο.  Τοποθετείτε το έγγραφό σας ανάμεσα στο δίφυλλο πλασ&tau..
5,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,52€